Klubske mizice niso samo funkcionalne, temveč dajejo vaši dnevni sobi videz zaključene celote. Trenutni trend so moderne klubske mizice z dodatkom stare rustikalnosti. Kombinacija novih svežih in ostrih linij s starinskim videzom lesa, naredi vašo dnevno sobo bolj domačo ter hkrati tudi prestižno.moderna-klubska-mizica

Klubske mizice za vsak dom

Za lepe in razkošne klubske mizice ne potrebujete veliko denarja. Visokokvalitetne mizice so dostopne po razmeroma nizkih in dosegljivih cenah. Svojo staro in poškodovano klubsko mizico lahko brez skrbi zamenjate z novo in modno mizico. Pred nakupom razmislite o kombiniranju mizice z barvo ostalega pohištva, sedežnih garnitur, preprog in sten. Premišljeno izbrana mizica bo prava dopolnitev vaše dnevne sobe.

Funkcionalnost in eleganca

Izberite takšno klubsko mizico, ki bo hkrati funkcionalna in privlačna na pogled. Odlagalna površina naj bo narejena iz obstojnih in na udarce odpornih materialov. V kolikor imate dnevno sobo v barvi lesa, izberite klubsko mizico v podobnem barvnem odtenku. V dnevnih sobah z bolj modernim pohištvom narejenem iz iverala in stekla, se lahko bolj poigrate z različnimi barvnimi različicami in materiali. Posebej modni in čist videz dobite tudi s kombinacijo plastike za ogrodje mizice v temnejših odtenkih in kaljenega stekla odlagalne površine.

Steklene, lesene ali plastične klubske mizice

Stilsko dovršene klubske mizice so na voljo v različnih kombinacijah lesa, plastike in stekla. V primeru, da ne najdete idealne barvne kombinacije klubske mizice in ostalega pohištva, se lahko odločite za prozorno mizico iz kaljenega stekla. Mizice iz kaljenega stekla so na voljo v različnih oblikah in dimenzijah.

Namig za nakup modnega in sodobnega kosa pohištva

Poleg kombinacije novih linij z dodatkom rustikalnosti, postajajo modne klubske mize z dolgimi in tankimi kovinskimi nogami. Odlagalna površina je narejena iz stekla in temnejše plastike, ki imitira barvo kovine. Steklene klubske mizice so nevsiljive, skoraj nevidne in kot takšne dajejo prostoru pridih razkošne elegance.

Čiščenje odpadnih voda je zahteven posel, za katerega je potrebno znanje in primerna tehnologija. Če boste sledili povezavi, si o tem lahko preberete zanimiv prispevek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *